Iedereen die van gokje houdt en een voorliefde heeft voor het oude Egypte zal zich zeer vermaken met deze slot game. Cleopatra’s coins is een slot game met in de hoofdrol Cleopatra, de bekendste Egyptische koningin die niet lang voor de geboorte van Christus leefde. De speler van Cleopatra’s coins gaat in deze slot game op jacht naar de munten van de Egyptische koningin. De gelukkige speler vindt (een van de) schatten die zij achterliet.

Bijrollen voor historische grootheden

Cleopatra is de absolute hoofdrolspeelster in deze slotgame. Er zijn echter meer historische figuren die de revue passeren. Julius Caesar en Marcus Antonius kunnen je een flinke duit opleveren.

Wanneer je Cleopatra’s coins speelt, kun je spreken van een totaalbeleving. Alles in afgestemd op het ervaren van de tijd waarin Cleopatra leefde. De achtergrond heeft een oud-Egyptische uitstraling, mede omdat er hiërogliefen zijn nagebootst. De symbolen die je ziet langskomen zijn ook volledig afgestemd op het thema. Naast de besproken hoofd- en bijrollen, is er op de rollen plaats ingeruimd voor farao’s, slangen en oude Egyptische muurtekeningen. Om de totaalbeleving compleet te maken, zijn er passende geluiden gemaakt die tijdens het spelen worden afgespeeld en animaties maken het geheel af.

cleopatra coins

Op veel manieren winst halen

Bij Cleopatra’s coins zijn er verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen. Net als bij andere slot games is het de bedoeling dat je combinaties van symbolen maakt op de winlijnen die je hebt geselecteerd. Combinaties maak je door van links naar rechts een paar dezelfde symbolen te draaien. Afhankelijk van het soort symbool heb je prijs vanaf 2 of 3 dezelfde symbolen. Ieder symbool heeft zijn eigen payouts en het ene symbool is dan ook meer waard dan het andere. De meeste punten krijg je, vanzelfsprekend, voor Cleopatra, gevolgd door Caesar en Marcus Antonius. De slot game heeft maar liefst 15 verschillende winlijnen beschikbaar, dus er zijn vele manieren waarop je iedere spin weer kunt winnen.

Het echte geld valt echter te verdienen door het verzamelen van Cleopatra’s geld. Op ieder van de 5 verschillende rollen is een symbool van een oude, gouden munt te vinden. Met Cleopatra’s coins kun je veel winst maken, omdat je met deze munten een bonus game kunt verdienen. Tijdens het spelen van het bonus game wordt er iedere spin een veelvoud van de ‘gewone’ winst uitgekeerd.

Tot slot zijn er bijzondere symbolen in het spel, waarmee je makkelijker en meer winst kunt halen. Er zijn twee symbolen die een speciale functie hebben. Deze zogenaamde ‘wild’ en ‘scatter’ symbols helpen je sneller combinaties te maken met andere symbolen en lucratieve vermenigvuldigingen binnen te halen.

Het feit dat er zoveel manieren zijn om winst te maken, maakt Cleopatra’s coins een leuk en spannend spel om te spelen. Je moet op veel verschillende dingen letten en soms maak je zelfs winnende combinaties die je in eerste instantie zelf niet eens doorhad. Door deze veelzijdigheid van het spel, is er eigenlijk nooit een saai moment. Helemaal niet door de mooie opmaak en de eerder besproken totaalbeleving.

SPEEL CLEOPATRA’S COIN EN ONTVANG € 5 GRATIS