Foxin’ Wins is ‘n bekende online slot machine die gespeeld kan worden in menig online casino. NextGen Gaming heeft er nu ook een dice versie van gemaakt – een zogenaamde online dice slot – zodat je deze spannende en vrolijke slot machine ook in legale Belgische online speelhallen kunt bespelen! Daar zijn immers alleen (geautomatiseerde) dice games en dice slots toegestaan! Helaas is deze online dice slot alleen in de Franse taal beschikbaar. De werking is echter zoals elke andere online dice slot, dus al zou deze dice slot in het Japans zijn, dan zou dat nog niet zo’n groot probleem op moeten leveren.

Foxin’ Wins: hoe werkt het?

Inzetten doe je per lijn! Je speelt Foxin’ Wins automatisch met alle 25 winlijnen, dus je betaalt ook voor 25 winlijnen. Goed om dit even in de gaten te houden, want als je de inzet op € 0,01 zet, speel je niet met € 0,01, maar met 25 keer dat bedrag. € 0,25 in totaal dus. € 0,25 is de minimale inzet bij Foxin’ Wins. Verder kun je inzetten: 50 eurocent per spin, € 1,25 per draai, € 2,50 per draai, € 5 per spin, € 6,25 per draai, € 12,50, € 25 en de maximale inzet van € 50 per spin! Met € 50 per spin kan er stevig gewonnen worden, maar als het tegen zit ook fors verloren worden. Bedenk dus vooraf met welk budget je wilt spelen en pas je inzet daar op aan!

Foxin’ Wins symbolen en bonusspellen

Foxin’ Wins draait niet geheel verrassend om ‘n grappig vosje. Het symbool met deze vos erop is uiteraard ook het meest waardevolle symbool. 5 van deze symbolen op één van de 25 winlijnen, levert je 2.000 keer de inzet per lijn op. Met ‘n inzet van € 0,01 per lijn is dat € 20, maar met ‘n inzet van € 2 per lijn is dat maar liefst € 4.000. Er zijn genoeg mensen die dat met een maand werken niet verdienen! Nou ja, verdienen misschien wel, maar daadwerkelijk krijgen is een ander verhaal.

Foxin wins online dice slot

Een ander waardevol symbool is de dobbelsteen met de pot met goud erop. De uitbetalingen zijn met 100 keer de inzet per lijn voor vijf van deze symbolen op één van de 25 winlijnen, 15 keer de inzet bij 4 van deze symbolen, 5 keer de inzet bij drie van deze symbolen en éénmaal je inzet bij 2 van deze symbool nog niet eens zo heel interessant. Het interessante zit ‘m erin dat dit symbool het scatter symbool is. Vanaf drie symbolen speel je ook het bonusspel vrij. Dit bonusspel bestaat uit tien gratis spins, waarbij alle winsten worden verdubbeld.

Andere symbolen in de Foxin’ Wins online dice slot zijn:

  • een paarse/roze vos in een felrode auto (een Rolls Royce): 5 keer dit symbool levert 1.000 keer de inzet per lijn op.
  • een luxe woning, compleet American Style: tot 500 keer de inzet per lijn.
  • Een rol bankbiljetten: tot 250 keer de inzet per lijn.
  • Een fontein met een gouden vos: tot 250 keer de inzet per lijn.
  • De high playing cards A, K, Q, J, 10 en 9 die tot 200 keer de inzet per lijn opleveren.

SPEEL FOXIN WINS