Joker Dice is ‘n makkelijk speelbare online dice slot. De één zal dit ‘n veel te simpele slot machine vinden, de ander zal blij zijn met de makkelijke en vlotte speelbaarheid van deze dice game. Met slechts drie reels, drie rijen en 5 winlijnen is Joker Dice vooral erg overzichtelijk. Met drie jackpots is er ook voldoende te beleven en te winnen in deze online dice slot. Overzichtelijke dice slots zijn dus niet per definitie saai.

Joker Dice: hoe werkt het?

Joker Dice Fortuna 2000Joker Dice kent vijf winlijnen, vergelijkbaar met de slots in de online dice games. De drie horizontale rijen vormen een winlijnen, evenals diagonaal vanaf linksboven en diagonaal vanaf linksonder. Dat verraadt al dat de winlijnen van links naar rechts lopen. Op uw winstkansen heeft dit niet heel veel effect. Het aantal winlijnen zegt namelijk niet zo zeer iets over uw winstkansen.

Inzetten kan al vanaf € 0,10 per draai en tot maximaal € 5 per draai aan deze dice slot. Hoe meer u inzet, hoe meer u kunt winnen natuurlijk. Het is uiteraard ook belangrijk om uw budget in de gaten te houden. Met een lagere inzet, kunt u ook leuke bedragen winnen en kunt u als het tegen zit wat langer spelen.

De maximale winst per draai is 1.000 keer de inleg. Dit maakt Joker Dice tot een financieel erg interessante online dice slot. Om tot 1.000 keer de inzet te winnen, moet u wel drie keer het paarse joker-symbool op één van de winlijnen hebben staan en het nodige geluk hebben in het bonusspel dat je vrij speelt met drie van deze jokersymbolen.

Dit bonusspel heet de Ring of Fortune Bonus. Bij Ring of Fortune Bonus is het de bedoeling dat je de Ring of Fortune – het Wiel van Geluk als we het vertalen – laat draaien. Je krijgt drie gratis draaien aan deze Ring of Fortune en je wint de bedragen waar de Ring of Fortune tot stilstand komt. Je kunt ook extra spins winnen. Als dat het geval is, krijg je drie extra kansen om geldbedragen bij elkaar te winnen. In totaal kan je winst oplopen tot maximaal € 1.000 je inzet. Bij een inzet van € 5 per draai, hebben we het dan dus over € 5.000. Toch mooi meegenomen!

Joker Dice: Overige symbolen

De overige symbolen leveren direct ‘n stuk minder op, maar kunnen als je ze vaker op de rollen weet te krijgen, toch hun steentje bij dragen aan het uitbouwen van de winst op je accountbalans. Het jokersymbool met daarop afgebeeld de joker met de blauwe muts, levert namelijk 200 keer je inzet op als je er drie van hebt en toch nog 8 keer als je er 2 van hebt. De joker met de rode muts levert tot 50 keer de inzet op en 5 keer de inzet als je er twee van hebt.

De overige symbolen zijn uiteraard dobbelstenen:

  • De dobbelsteen met 6 ogen levert 25 keer (3 dezelfde) of 4 keer (2 dezelfde) de inzet op.
  • De dobbelsteen met 5 ogen levert 20 keer of 3 keer de inzet op.
  • De dobbelsteen met 4 ogen levert 10 keer of 2 keer de inzet op.
  • De dobbelsteen met 3 ogen levert 5 keer of 1,2 keer je inzet op
  • De dobbelsteen met 2 ogen levert 3 keer de inzet op
  • De dobbelsteen met 1 oog levert 1,4 keer de inzet op.

Joker Dice kun je spelen bij bijvoorbeeld de online speelhal van Fortuna 2000. Fortuna 2000 is een legale Belgische online goksite, waar je tot € 100 bonus krijgt bij je allereerste storting. Een mooi welkomstcadeau dus voor nieuwe spelers.

SPEEL JOKER DICE