Medusa II is de dice slot versie van de bekende Medusa II slot machine van NYX Gaming. Dankzij een slimme truc van NYX en Golden Palace, kun je nu deze online slots spelen bij de online speelautomatenhal Golden Palace. Wat hebben NYX en Golden Palace gedaan? Ze hebben de populaire online gokkast Medusa II gepakt en alle symbolen op ‘n dobbelsteentje gezet. Dankzij deze truc kun je Medusa II spelen bij Golden Palace.

Medusa

Medusa is een monster afkomstig uit de oude Griekse mythologie. Medusa was ooit een prachtige vrouw, maar kreeg het aan de stok met de godin Athena. Over het hoe en waarom van dit conflict circuleren verschillende versies. In de ene versie ontstond er ruzie tussen Medusa en Athena doordat Medusa Athena beschuldigde van jaloezie. In de andere versie kregen de dames het aan de stok doordat Medusa in de tempel van Athene een scheve schaats reed met Poseidon. Athena greep genadeloos in. Het haar van Medusa werd veranderd in een slangennest en met haar blik kon ze voortaan andere mensen verstenen. Medusa kwam aan haar einde doordat ze werd gedood door de Griekse held Perseus. Na haar dood onthoofde hij Medusa en plaatste Athena het hoofd van Medusa op haar schild. Op deze manier kon ze – net zoals Medusa – vijandige wezens doen verstenen.

Medusa II

Medusa II

Bepaalde elementen uit de mythe van Medusa komen ook terug in de online dice slot Medusa II. Zo maken een versteende man, een pijl en boog, een schild en het slangennest hun opwachting in deze online dice slot. Je kunt al vanaf € 0,10 per draai spelen op de Medusa II slot machine. Medusa zelf is het meest waardevolle symbool. Het Medusa-symbool dient als joker en vijf van deze symbolen op een winlijn, levert je 500 keer je inzet op. Bij een inzet van € 1 per spin, win je in dat geval dus € 500. Het Medusa II-symbool levert 10 gratis spins op. Tenminste, als je er drie van hebt op ‘n winlijn.

SPEEL MEDUSA II