Mojo Spin is ‘n fraaie online dice slot die in 2015 werd gereleased door Gaming 1 en te spelen is bij onder andere Golden Vegas en Circus. Het spel draait helemaal om geesten en zwarte magie. De ontwikkelaars van Gaming 1 hebben behalve ‘n spannende er ook een fraai vormgegeven online dice slot van gemaakt.

In deze online dice slot zijn de geesten je goed gezind! Mojo Spin draait om hoofdrolspeler Baron Samedi, die vuurballen tevoorschijn tovert en afschiet. Mojo Spin heeft in totaal 10 winlijnen en je speelt altijd met alle tien de winlijn. Het aantal winlijnen kun je dus niet zelf instellen. De totale inzet per draai aan de Mojo Spin dice slot natuurlijk wel. Met inzetmogelijkheden van 20 eurocent, 50 eurocent, 1 euro, € 1,50, 2 euro, € 2,50 en 5 euro, zijn er inzetmogelijkheden voor ieders budget!

Mojo Spin: hoe werkt het?

Baron Samedi is uiteraard het meest waardevolle symbool van de ‘reguliere symbolen’. 5 keer Baron Samedi op één van de tien winlijnen levert u 100 keer uw inleg op en 20 gratis bonus spins waarmee u uw winsten verder kunt verhogen. Ook met 4 en 3 symbolen doet u met respectievelijk 30 keer uw inzet per draai en 5 keer uw inzet per draai, goede zaken, terwijl u bij twee keer Baron Samedi op een van de winlijnen, u het bedrag van uw inzet wint.

Mojo Spin

Mama Voodoo, Chicken Leg en Bottle Blood zijn ook interessante symbolen om op de reels te krijgen. Vijf van deze symbolen leveren maar liefst 50 keer uw inleg op. Vier keer Mama Voodoo levert 10 keer de inzet op en vier keer Chicken Leg of Bottle Bood levert nog altijd 8 keer de inleg op. De dobbelstenen-symbolen sluiten de rij van meest winstgevende symbolen met maximaal 25 keer (de dobbelsteen met 6 ogen), 20 keer uw inzet (de dobbelstenen met 4 en 5 ogen) en tien keer de inleg met een combinatie van vijf dobbelstenen met 2 of 3 ogen. De dobbelsteen met slechts één oog ontbreekt in Mojo Spin.

Mojo Spin: bonusspellen

Interessanter wordt het als de Voodoo Doll op de rollen verschijnt. De Voodoo Doll is te herkennen aan de dobbelsteen met rode Aziatische tekens, bekend van de dice games. Net zoals in de dice games, is dit symbool ook in deze dice slot het bonussymbool. Vijf Voodoo Dolls op één van de winlijnen betekent 100 keer de inzet en 30 bonusspellen! Deze bonusspellen worden Super Games genoemd en in het spel afgekort tot SG. Voor één SG-ticket en € 0,10 inleg doe je mee en kun je tot maximaal € 10 winnen.

Het meest waardevolle symbool is het Wild-symbool, het Mojo Mask-symbool. Bij 5 keer het Mojo Mask-symbool op één winlijn, win je 100 keer je inzet en 90 Super Games, waarmee je nog eens kans maakt op maximaal € 900 extra. Bij vier keer het Mojo Mask-symbool krijg je 100 keer je inzet en 30 van deze Super Games bonusspellen.

SPEEL MOJO SPIN