MultiDice 81 is een dice slot die vooral populair is in de speelautomatenhallen zoals je die door heel België vindt. Sinds enige tijd is MultiDice 81 ook online te spelen. Doordat veel spelers deze dice slot herkennen uit de speelautomaten, is MultiDice 81 in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste online dice slots in België. Multi Dice 81 speel je bij onder andere Magic Wins en Circus Online Casino.

MultiDice 81

multidice 81 multi dice 81

MultiDice 81, speelbaar bij o.a. Magic Wins.

MultiDice 81 is een online dice slot met 4 rollen en 3 rijen. Er zijn in totaal 81 winnende lijnen mogelijk. Er zijn leuke prijzen te winnen als je het Chinese teken ( de Wild Dice), de ster (“Mystery Dice) of een van de vele multipliers weet te verzamelen.

Boven alle kolommen worden ook nog eens twee dobbelstenen geworden. Dit levert in totaal 8 dices op. De combinatie van elk paartje, bepaalt welke combinatie er in de kolom verschijnt. Je moet minimaal 3 dezelfde symbolen op een van de lijnen krijgen om een winnende combinatie te vormen en euro’s te winnen. Een winnende combinatie vorm je van links naar rechts, op de eerste drie reels moeten dus drie identieke dobbelsteensymbolen op één lijn staan om te winnen. Als je meerdere winnende combinaties vorm, dan wordt alleen de hoogste winnende combinatie uitbetaald.

De dobbelsteen met de Chinese dobbelsteen is de joker, oftewel de “Wild Dice”. Deze Wild Dice kan als joker voor elk ander symbool worden ingezet om een winnende combinatie te vormen. Het symbool met de Ster is de “Mystery Dice”. Als je minimaal 3 van deze symbolen hebt verzameld, ontvang je een random extra cash prijs.

Inzetten kan vanaf € 0,10 tot € 2,50 per draai. Winnen kan tot maximaal 160 keer je inzet, waardoor het maximaal te winnen bedrag op deze online dice slot het mooie bedrag van € 400 is. Daarvoor moet je wel € 2,50 per draai inzetten en minimaal 4 keer het 7-symbool verzamelen.

ONTVANG NU 10 EURO GRATIS BIJ MAGIC WINS