Poker Dice is een van de Dice Games die exclusief voor Unibet zijn ontwikkeld door Relax Gaming. Dit spel is dus alleen te spelen in het online casino van Unibet. Heel vervelend is dat niet, want Unibet geeft u een bonus van 200% op uw eerste storting!

De minimale inzet bij Poker Dice bedraagt € 1, de maximale inzet € 5. Het maximaal te winnen bedrag komt hiermee op € 500 bij een inzet van € 5.

Bonusspel Poker Dice

Poker Dice verloopt als een gewone Dice Game totdat u het bonusspel vrijspeelt. Het bonusspel speelt u vrij door een combinatie te maken van drie dezelfde dobbelstenen op een van de 20 winlijnen van Poker Dice. Lukt dat, dan start het bonusspel. Het doel van het bonusspel is om met 5 dobbelstenen een zo goed mogelijke pokerhand bij elkaar te krijgen.

In totaal krijgt u drie worpen de kans om een zo goed mogelijke pokerhand bij elkaar te krijgen. Na elke worp kunt u bepalen welke dobbelstenen u wenst te behouden en welke dobbelstenen u opnieuw wenst te werpen. Bij vijf dezelfde symbolen, wint u het maximale te winnen bedrag van 100x uw inzet. U dingt met deze combinatie zelfs mee naar de jackpot van enkele duizenden euro’s.

De stand van de jackpot is via het speelscherm van Poker Dice te volgen. Dit bedrag is hetzelfde voor elke inzet, maar hoe hoger uw inzet, hoe meer kans u maakt op deze jackpot! Wat dus wil zeggen dat ook spelers die € 1 inzetten kans maken om de jackpot van een paar duizend euro te winnen!

Bij het toepassen van de optimale strategie is het uitbetalingspercentage van Poker Dice 98,874%.

 

Speel Poker Dice bij Unibet en ontvang tot € 200 bonus