Mei 2016 wist Betclic.be eindelijk een Belgische kansspelvergunning te verkrijgen. In Italië is Betclic een grote naam en vooral ook bekend als sponsor van de topvoetbalploeg Juventus. BetClic is vooral bekend als online bookmaker! Ook in België gaat BetClic aan de slag als online bookmaker. Gelukkig zijn er op de website ook de nodige casinospellen te vinden en dat zijn vooral dice games en dice slots!

BetClic.be bonussen

BetClic.be is nog wat zuinig met bonussen zo te zien. Helaas krijg je bij Betclic.be geen gratis speelkrediet bij inschrijving. Wel krijg je uiteraard een bonus als je je eerste storting doet bij BetClic.be. Deze bonus bedraagt 100% van de eerste storting met een maximum van € 300. Een storting van € 300 levert dus een bonus op van € 300.

Natuurlijk kan er ook een lagere storting worden gedaan. Een storting van bijvoorbeeld € 25, levert een bonus van € 25. Het bonusgeld dient 25 keer rondgespeeld te worden voor je het uit kunt laten betalen. Dat valt mee, al doet bijvoorbeeld Golden Palace het veel beter met een rondspeelvoorwaarde van slechts 15 keer.

BetClic.be is pas nieuw en heeft nog geen extra bonussen, promoties of een loyaliteitsprogramma voorzien.

BetClic – Dice Games

Gelukkig zijn er wel veel dice games. Dit dankzij de samenwerking die Betclic.be is aangegaan met Gaming 1. Gaming 1 is de toonaangevende ontwikkelaar van dice games en dice slots.

Je vindt bij BetClic.be dus alle bekende en populaire dice games. Deze dice games zijn zowel via je computer als via je tablet of je mobiele telefoon te spelen. Het nadeel is wel ‘n beetje dat het spelaanbod van BetClic.be allerminst onderscheidend is. Bij websites als Magic Wins en Golden Vegas ga je exact dezelfde dice games vinden, waarbij je op deze twee websites nog betere bonussen krijgt dan dat je bij BetClic.be krijgt.

Dice games als Take it or not, Dice Attraction, Mega Spinner en Deal or No Deal zijn natuurlijk wel zeer zeker de moeite waard. In totaal heb je de keuze uit een kleine 40 verschillende dice games. Daar komt er ongeveer elke maand eentje bij. Gaming 1 brengt namelijk maandelijks een nieuwe dice game uit.

BetClic – Dice slots

Het aanatal dice slots is met 21 stuks net iets beperkter, maar nog steeds ruim voldoende om te kiezen te hebben. Ook alle dice slots zijn ontwikkeld door Gaming 1. Dit betekent wel dat in de speelhallen populaire dice slots als Treasure Cubes en Multi Dice 81 hier niet speelbaar zijn. Een fikse tegenvaller, omdat met name Multi Dice 81 een van de leukere online dice slots is.

Dice Slots die je kunt spelen bij Betclic zijn onder andere: Mystic Charm, Hey Sweetie, Amazon Fierce en Boom Bang! Ook hier is te verwachten dat er elke maand minimaal een dice slot toegevoegd zal worden aan het spelaanbod.

Geld storten en uit laten betalen bij BetClic.be

Geld storten bij BetClic.be kan snel, gratis en vooral ook veilig. Je kunt gebruik maken van betaalmethoden als Skrill, Neteller, de Paysafecard en natuurlijk Bancontact/Mister Cash. Als je wilt kun je ook via de bank geld overboeken naar Bet Clic, waarna je kunt spelen op de website van BetClic.

Geld uit laten betalen kan ook weer snel en eenvoudig via onder andere een bankoverschrijving, Neteller of Skrill.

De helpdesk van Betclic

Helaas geen handige live chat op deze website. Wel kun je via de e-mail contact opnemen. Wij deden dat en wachten nog altijd op antwoord. Laten we het er maar op houden dat ze bij BetClic nog even warm moeten draaien! Het e-mail adres voor vragen is support@betclic.be.