Magic Dice geeft ‘n slipcursus voor drie personen weg

Magic Dice is niet bepaald een van de meest actiegerichte online speelhallen. Dit weekend vliegen ze echter wel serieus uit de bocht. Je krijgt namelijk € 5 gratis ter introductie van Magic Betting en je kunt een slipcursus voor twee personen winnen.

Octan Overdrive: win een slipcursus

Magic Dice heeft ‘n nieuwe dice slot toegevoegd aan het spelaanbod. Dat is het begin van veel meer moois. Magic Dice gaat namelijk de online speelhal wat uitbreiden, zodat men de concurrentie aan kan gaan met grotere online speelhallen zoals Magic Wins, Casino Belgium en Golden Vegas.

Om deze nieuwe slot game te vieren, is er een wedstrijd uitgeschreven. De hoofdprijs is erg toepasselijk: je kunt namelijk een slipcursus voor drie personen winnen, zodat jij in elk geval nooit meer uit de bocht vliegt. Je mag dus ook nog twee vrienden, collega’s of familieleden meenemen op slipcursus. Wees er wel snel bij, want je hebt nog tot 31 mei a.s. om deze prijs in de wacht te slepen. Deze hoofdprijs heeft een waarde van € 255.

Je maakt kans op deze prijs door de nieuwe slot game Octan Overdrive te spelen. Degene die het meeste spelletjes Octan Overdrive speelt, mag met twee vrienden op slipcursus. Elk spelletje levert je een punt op en natuurlijk tellen spelletjes alleen mee als je voor echt geld speelt. De ‘fun play’ telt uiteraard niet mee. Je zult dus wel behoorlijk aan de bak moeten om nog kans te maken op deze prijs.

Je kunt de slot game Octan Overdrive ook spelen bij Golden Palace. Daar krijg je nu € 5 gratis speelgeld bij het openen van een account.

speel octan overdrive met € 5 gratis

Magic Betting: € 5 gratis

Magic Betting is geen onbekende in de wereld van kansspelen. Magic Betting is namelijk de onbetwiste marktleider voor wat betreft het afsluiten van weddenschappen op sportevenementen via de sigaren- en dagbladhandelaren.

We hebben ‘n exclusieve bonuscode voor je. Met deze bonuscode kun je voor € 5 gratis weddenschappen afsluiten op Magic Betting. Deze bonuscode is: UnqrWs1W. Wees er snel bij, want dit is een gelimiteerde bonuscode!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tagged with:

Leave a Comment